Правила и условия

Правила и условия

Правилата и условията имат за цел да Ви информират по всички въпроси, за да останете доволни при получаване на поръчката си. Ако след прочитането им, все още имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти.


1. Преди да поръчате, убедете се, че сте прочели цялата информация за продукта.


2. Поради огромното разнообразие от форми и размери, ние не поддържаме продуктите в наличност, а ги изработваме спрямо желанията на клиента. Затова са ни необходими от 2 до 5 работни дни за производство на средно големи количества (това не важи за продуктите в Специални предложения). Ако поръчката Ви е прекалено обемна, или има други чакащи и не можем да се вместим в този срок, ще се свържем с Вас, за да уточним това.


3. След приключване на заявката в онлайн магазина ни, е възможно да получите телефонно обаждане на посоченият при регистрацията номер, за да уточним детайли, ако е необходимо. Разговорът ще се записва с цел подобряване на качеството.


4. Изработваме изделия от EPS и XPS от 2003 година, но този сайт е нов (Септември 2017). Ако имате затруднения, или срещнете грешки в процеса на регистрация или закупуване, моля уведомете ни!


5. Запазваме правото си да променим този текст по всяко време и без предизвестие.