Информация за доставка

Информация за доставка

ВАЖНО!

1. Препоръчваме стоката да се вземе от нашия магазин в с. Кичево, обл. Варна по няколко причини:

- работим без почивен ден и в извън работно време, с предварителна уговорка

- можем да Ви дадем някои съвети

- изпращането с куриер забавя процеса, т.к. изисква опаковка и евентуалното транспортиране от наша страна до офис в гр. Варна

- куриерските фирми претоварват по няколко пъти стоката, докато стигне до Вас, а детайлите са чупливи и има риск от нараняване


2. Стойността на доставката се заплаща отделно при получаване на стоката, т.к. продуктите ни са с нестандартни размери и ниско тегло. Опаковаме продуктите възможно най-компактно, за да заплатите възможно най-ниска сума.

В повечето случаи изпращаме пратките чрез , за да Ви осигурим най-ниска цена. Ако поръчката е твърде обемна, отправяме запитвания и до други куриерски фирми с цел да Ви осигурим най-ниска цена.

Ако имате предпочитания към друг куриер, може да напишете това в полето за Пояснения или указания към поръчката си.


3. Опаковка

За по-малки пратки и декорации използваме картонени опаковки, а за дълги профили - найлон + стреч фолио / хартиено тиксо.


4. Отказ и Връщане
Т.к. нашите продукти се изработват по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, правото на отказ в 14 дневен срок не се прилага (ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, Чл. 57. (в сила от 25.07.2014 г.)). Ако все пак не сте удовлетворени от получената стока, свържете се с нас, за да предложим решение.


5. Запазваме правото си да променим този текст по всяко време и без предизвестие.