Menu
Your Cart

Калкулатори

Калкулатори за изчисление на изделия с персонални размери.

Декоративен профил от EPS. Цената е за 1 лм (линеен метър). За промяна във формата, или размер извън посочените опции, свържете се с нас. МатериалEPS (стиропор, експандиран полистирен)РазмерСпоред избрания от падащото меню. Отклонение +/- 2 ммДължина200 см (цената е за 100 см)МонтажС всяко лепило за..
3,17 лв. / метър
Без данък:2,64 лв.
Цената се изчислява на база крайни размери и дължина на контура. Ако имате нужда от повече от 1 еднакви детайла, въведете общата им дебелина. Ако срещате затруднение при определяне дължината на контура, не се колебайте да ни потърсите за съдействие. МатериалEPS (стиропор, експандиран полистирен) или..
0,31 лв. / брой
Без данък:0,26 лв.
Калкулатор обемни букви и цифри Калкулатор обемни букви и цифри
Най-продавано
Обемни букви и цифри от EPS и XPS. Цена за брой от въведения размер, дебелина и дължина на контура. Ако срещате затруднение при определяне дължината на контура, не се колебайте да ни потърсите за съдействие.Възможно е изрязването на различни шрифтове, дебелини и размери, както и символи и лога. Мате..
0,29 лв. / брой
Без данък:0,24 лв.
Калкулатор бази и капители Калкулатор бази и капители
Най-продавано
Капител / База от EPS. Цената е за половин кръгъл капител/база в избрания диаметър. Изпратете ни чертеж или скица на свой модел, като посочите всички размери. Не оставяйте части по-тънки от 1 см. Всеки от профилите в категория Корнизи може да се извие под формата на капител или база.МатериалEPS (сти..
10,07 лв. / половина
Без данък:8,39 лв.
Арки / дъги от EPS. Цената е за 1 метър дъга с въведения размер на сечението. Всеки от профилите в категория Корнизи може да се извие под формата на дъга. Максималният радиус е 2 метра.МатериалEPS (стиропор, експандиран полистирен)РазмерСпоред въведения; диаметърът може да бъде до 3 метра. Дължината..
6,35 лв. / метър
Без данък:5,29 лв.
Цифра 1 от EPS. Цената е за 1 брой с въведените размери. МатериалEPS (стиропор, експандиран полистирен)РазмерСпоред избрания. Отклонение +/- 2 ммОбработкаС лепила и бои на водна основа. Може да се облепи с подаръчна хартия, тапет, да се поръси с брокат, да се увие с прежда, да се пробива и т.н.Прило..
1,62 лв. / брой
Без данък:1,35 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)