Menu
Your Cart

За нас

Това е онлайн магазина на фирмa "МВВ - Гергана Влайкова ЕООД", ЕИК:201539554 Официален сайт: www.mvv-bg.com


Произвеждаме изделия от EPS и XPS от 2003 година насам. Асортиментът ни включва фасадни профили, корнизи, декоративни колони, капители, пиластри, арки, дъги, други фасадни и интериорни елементи, рекламни надписи, празнични украси, макети за торти и др.


Изработваме детайлите изцяло по заявки на нашите клиенти - с желаната форма и размер. Поради неограничените варианти, не поддържаме стоките на склад и ни е необходимо време за изработка (2-5 работни дни за средно количество елементи), след като направите заявката. За повече информация, посетете раздел За продуктите ни.


Производствената ни база и магазин се намират в с. Кичево, обл. Варна. Разполагаме с 2 CNC машини с последователно и независимо движение на осите за прави и конусни профили и 1 уникална машина за изработка на дъги, арки, капители и други детайли под дъга.


Създадохме онлайн магазина с цел улесняване на нашите клиенти от цялата страна при закупуване на изделията ни. Ако все пак срещате затруднения, винаги може да направите поръчката си и по имейл (office@dekorativnielementi.eu) или Viber/Whatsapp (0886 987 548)


Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.