Menu
Your Cart

Съвети RSS Feed

01 март 0 1003
МонтажОрнаментите от EPS и XPS се лепят с лепило за топлоизолация. Нанася се по цялата повърхност на страната, която ще се лепи, с шпатола или на гребен, като повърхността на орнамента се наранява,..
mvv 01 март 0 777
Можете да използвате различни видове лепила, в зависимост от времето, с което разполагате.Важно е на опаковката да пише, че лепилото е подходящо за EPS (стиропор).Лепилото се нанася добре ..
01 март 0 725
EPS - Работим с най-високата плътност, предлагана на българския пазар - 25-30 кг./м3. Структурата му е зърнеста. Препоръчваме за външна употреба поради по-ниското температурно разширение спрямо XPS..
01 март 0 686
Всички изделия са подходящи за изрязване с макетен нож. Убедете се, че ножът, който използвате, е остър, за да не назъби материала. По-големите детайли и тези с готово полимерно покритие, мо..
01 март 0 613
1. Ако искате да покриете шуплите на EPS материала или да запълните снадките при лепене, може да използвате пастата Pufas/Тони Бад. Сместа се разрежда с вода и се нанася с..
01 март 0 451
За да защитим фасадните профили и осигурим тяхната дълготрайност, ги предлагаме и със специално полимер-акрилно покритие.Покритието прави детайлите не само здрави, но и еластични, к..
02 март 0 436
За интериорна употреба е допустимо да използвате само боя. Подходяща е всяка боя на водна основа (която се разрежда с вода, не с разредител).  Повечето акрилни бои са такива. Нанасянето може да извърш..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)