Menu
Your Cart

Правила и условия

Правилата и условията имат за цел да Ви информират по всички въпроси, за да останете доволни при получаване на поръчката си. Ако след прочитането им, все още имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти.


1. Преди да поръчате, убедете се, че сте прочели цялата информация за продукта, както и настоящите Правила и условия.


2. Поради огромното разнообразие от форми и размери, ние не поддържаме продуктите в наличност, а ги изработваме спрямо желанията на клиента. Затова са ни необходими от 2 до 5 работни дни за производство на средно големи количества (това не важи за продуктите в Специални предложения). Ако поръчката Ви е прекалено обемна, или има други чакащи заявки и не можем да се вместим в този срок, ще се свържем с Вас, за да уточним това.


3. След приключване на заявката в онлайн магазина ни, е възможно да получите телефонно обаждане на посоченият при регистрацията номер, за да уточним детайли, ако е необходимо. Разговорът ще се записва с цел подобряване на качеството на обслужване.


Заплащане1. Т.к. продуктите в сайта се изработват по размери, зададени от клиента, запазваме правото си да поискаме 50% авансово плащане преди да започнем изработка на поръчката. При отказ от поръчката преди тя да е изпратена и в случай, че е вече произведена, капарото не се възстановява на клиента.

2. Плащанията могат да се извършват по следните методи:

2.1. По банков път на следната банкова сметка: IBAN: BG91STSA93000019434633 като в основание за плащане въведете номер на поръчката;

2.2. EasyPay, Пощенски паричен превод чрез куриер;

2.3. С карта (Maestro, Борика, Visa, Mastеrcard)

- Ние от MVV - Декоративни елементи не съхраняваме данните от Вашите карти.

- Сигурността на плащанията е защитена от системите 

- В случай, че сте заплатили цялата сума на поръчката и се откажете от нея преди да сме стартирали производство, ще възстановим цялата сума на поръчката. Ако се откажете от поръчка след нейната изработка, ще възстрановим 50% от общаста стойност. Възстановяването се извършва само към картата, с която е извършено плащането в срок от 1 месец.


Информация за доставка


4. Препоръчваме стоката да се вземе от нашия магазин в с. Кичево, обл. Варна по няколко причини:

- работим без почивен ден и в извън работно време, с предварителна уговорка;

- можем да Ви дадем някои съвети;

- изпращането с куриер забавя процеса, т.к. изисква опаковка и евентуалното изчакване на куриер;

- изделията са чупливи и с всяко претоварване от куриерската фирма, се увеличава шансът от нараняване.

Изпращаме пратки до населени места в цялата страна. Работим предимно с куриерските фирми Speedy и Econt като избираме за Вас най-добрата оферта спрямо размерите и теглото на пратката.

- Изпращаме със Спиди всеки ден, вкл. събота.

- Изпращаме с Еконт в понеделник и четвъртък.

Ако имате предпочитания към друга куриерска фирма, ще се съобразим с това.

Доставката се поема от клиента и е от адреса ни в с. Кичево до офис на куриер или адрес на клиента.

Имайте предвид, че пратките се застраховат, но винаги има риск от повреда при транспорта.


5. Стойността на доставката се заплаща отделно при получаване на стоката, или по банков път

Т.к. продуктите ни са с нестандартни размери и ниско тегло, те често са таксувани от от куриерските фирми на база обемно тегло. В повечето случаи изпращаме пратките чрез , за да Ви осигурим най-ниска цена. Ако поръчката е твърде обемна, отправяме запитвания и до други куриерски фирми.

Ако имате предпочитания към конкретна куриерска фирма, можете да напишете това в полето за Пояснения или указания към поръчката си.


6. Опаковка

Опаковката обикновено се състои от допълнителен слой EPS (стиропор) и найлон. За по-малки пратки и декорации използваме картонени опаковки, а за дълги профили - найлон + стреч фолио / хартиено тиксо. Опаковаме продуктите възможно най-компактно, за да ги предпазим, но и същевременно да заплатите възможно най-ниска сума за транспорт. За да сме отговорни към природата, ние използваме повторно някои опаковки.


7. Отказ и Връщане
Т.к. нашите продукти се изработват по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, правото на отказ в 14 дневен срок не се прилага, съгласно ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, Чл. 57. (в сила от 25.07.2014 г.). Ако все пак не сте удовлетворени от получената стока, свържете се с нас, за да предложим решение в рамките на 1 месец.


8. Запазваме правото си да променим този текст, както и цените в онлайн магазина, по всяко време и без предизвестие.