Материал

Стараем се да опишем възможно най-детайлно нашите продукти, за да Ви информираме по всички въпроси и да се доволни при получаване на пратката. Ако все пак сме пропуснали нещо или имате колебания относно формите, размерите, материала или друго, не се колебайте да ни задавате въпроси.


1. Размери

- Височина и широчина - избира се от падащо меню в страницата на продукта. Ако имате нужда от друг размер, или промяна във формата, свържете се с нас. Максимални размери 50 х 100 х 200 см. Детайли, които надхвърлят тези размери, изработваме на части.

- Дължина за правите профили - 200 см


2. Материал

EPS - Работим с най-високата плътност, предлагана на българския пазар - 25-30 кг./м3. Структурата му е зърнеста. Препоръчваме за външна употреба.

XPS - за декорации и рекламни надписи. Плътност: 32 кг/м3. В редки случаи и по изрично желание на клиента - за интериорни и екстериорни детайли.
3. Монтаж - С всяко лепило за топлоизолация. При стандартните размери не е нужно от допълнително укрепване. Много е важно между детайлите да се слага достатъчно лепило, за да няма напукване на фугите в последствие.


4. Повърхностна обработка - Ще получите инструкции как да създадете смес от строително лепило, цимент и фасаген в определена пропорция, която се нанася с четка на 2-3 слоя СЛЕД МОНТАЖА върху фасадата. Това осигурява запечатване на всички цепнатини и фуги както между отделните детайли, така и между детайлите и фасадата. След това може да използвате каквато и да е фасадна боя, препоръчваме с UV фактор.

Предлагаме и вариант с готово полимерно покритие за максимална здравина.